Stichting Kamermuziek Zeeland
 

22ste Kamermuziek Festival Middelburg 2020

Van vrijdag 26 juni tot en met zaterdag 5 juli 2020 in de Zeeuwse Concertzaal en op andere locaties te Middelburg.

Het bestuur is alweer in volle vaart bezig met het organiseren van het festival 2020.
De artistieke leiding wordt na jaren van mooie festivals onder leiding van Ramon Jaffé nu overgedragen aan de Nederlandse violiste Lisa Jacobs. Ramon Jaffé zal als musicus betrokken blijven bij het Kamermuziekfestival Middelburg en wij houden de vele prachtige concerten die onder zijn beminnelijke leiding plaatsvonden als goede herinnering aan deze jaren. Nieuwe impulsen voor het festival leken ons wenselijk, vandaar deze wisseling.
Wij geven Lisa Jacobs de gelegenheid zich aan u voor te stellen als artistiek leider.


Lisa Jacobs(foto Ronald Knapp)

Lisa Jacobs:

"Met veel genoegen stel ik mij hierbij graag aan u voor als nieuwe artistiek leider van het Kamermuziek Festival Middelburg.
De afgelopen jaren ben ik te gast geweest op dit prachtige, langlopende festival. Daarbij hebben zowel Middelburg als haar bewoners een speciaal plekje in mijn hart veroverd en voelt het dan ook extra dankbaar om vanaf nu hier samen met u en de Stichting Kamermuziek Zeeland het festival de toekomst in te leiden. 

Ook gaan we op zoek naar nog meer verbinding met de stad, haar rijke historie, erfgoed en alles wat Middelburg te bieden heeft, maar vooral ook met u! Naast concerten op de vertrouwde thuisbasis van de Zeeuwse Concertzaal, beloven we optredens op verrassende niet-alledaagse locaties van Middelburg, een aantrekkelijke programmering met aandacht voor internationale gerenommeerde musici én aanstormend talent en voorstellingen voor de jeugd in combinatie met de warme, hartelijke sfeer zoals u gewend bent van het festival. 

Ik mag u van harte uitnodigen voor de presentatie van het Festivalprogramma 2020 op 1 maart as. om 15.00 uur. Na een feestelijk concert, kijk ik ernaar uit onder het genot van een hapje en drankje u allen beter te leren kennen, uw verhalen over het prachtige Middelburg te horen en ideeën uit te wisselen."